Bestill ubegrenset tilgang til kurset

– få tilgang med det samme

 

Babymassasje kurs

kr 500.-

  • Tilgang umiddelbart etter kjøp
  • 6 videomoduler med forskjellige kroppsdeler
  • Ubegrenset tilgang til videoene
  • Ekspertopplæring av Linda som har 15 års erfaring
  • Muligheten til å stoppe/starte kurset etter din egen timeplan

Kategori:

Beskrivelse

All produktinfo (untatt short description) ligger på «Kurs produktside»  https://babymassasjehjemme.no/bestill-kurset/

 

Hva lærer du i vårt onlinekurs?

Du vil lære teknikkene Linda har tilegnet seg fra kurser via International Association of Infant Massage, og erfaringer hun selv har fått gjennom over 15 år som terapeut på egen klinikk og som kursholder.

Du vil lære de beviselig beste teknikkene for å hjelpe barnets utvikling samtidig som du styrker båndet mellom dere.

  • Teori om babymassasje
  • Massasje av hele kroppen
  • Massasje for å lindre kolikksmerter, luftsmerter og forstoppelse
  • Massasje for å få barnet til å sovne og sove bedre
  • Massasje for å lindre smerter når barnet får tenner

Kursinstruktør

Hei, jeg er Linda Wollkert. Jeg er firebarnsmor og har lang erfaring som instruktør for babymassasje på egen klinikk i 15 år. I starten av 2019 lanserte jeg onlinekurs i babymassasje, med samme innhold som kursene jeg holder på klinikken. Tilbakemeldingene fra foreldre som har vært på kurs hos meg er at et slikt onlinekurs er et svært ønsket tilbud.

Jeg håper du vil like mitt kurs. Et lite råd på veien er at du (som det står i brosjyren vi sender deg også) alltid lytter til barnet ditt og ber om tillatelse. Den største fordelen med onlinekurset er at du alltids kan gjøre teknikkene på et annet tidspunkt dersom bleieskift, soving, mating eller lyst kommer i veien.

Vi har fått tillatelse til å legge vår informasjon på mange av helsestasjonene rundt om i hele Norge, se etter våre brosjyrer der. Informasjon om vårt online kurs finnes blant annet hos:

Vågan kommune, Hegra Helsestasjon, Stryn kommune, Landås helsestasjon, Time kommune, Sel kommune, Rennesøy kommune, Larvik kommune, Kviteseid helsetasjon, Vestby kommune, Rakkestad kommune, Stovner helsestasjon for å nevne noen. Responsen har vært stor der de ikke selv har egne kurs å tilby.

 

Merk:
Alt innhold på siden, dvs. all litteratur og informasjon på babymassasjehjemme.no inkludert vårt onlinekurs, er utelukkende for informasjon. Siden gir ingen medisinske råd eller instruksjoner. Vi kan heller ikke garantere for fullstendigheten av informasjonen som er gitt på vår hjemmeside eller i litteraturen vi sikter til. All informasjon eller meninger som ytres må ikke sees på som et alternativ eller substitutt for diagnostisering eller behandling av helsepersonell. Har du spørsmål om kurset eller lidelser hos spedbarn, ta kontakt med helsestasjon eller fastlegen.