Betingelser

Vår adresse

babymassasjehjemme.no
KroppiBalanse AS 
Sørkedalsveien 281
0754 OSLO

Bestilling og betaling

Ordrebekreftelse: Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse på epost. Sjekk også din e-post kontos spamfilter. Om du ikke har mottatt denne ta kontakt med oss på epost, post@babymassasjehjemme.no.

Betalingskortet ditt blir belastet umiddelbart etter kjøp, du får også tilgang til kurset umiddelbart via en link i ordrebekreftelse du får som bekreftelse på kjøpet.

Priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer MVA.

Retur og angrerett

Det er ikke angrerett fra det øyeblikket kjøper har fått tilgang til kursteksten og videoene. Vennligst kontakt oss på post@babymassasjehjemme.no hvis du skulle ha problemer med kurset.

Ansvarsfraskrivelse

Allt innhold på siden, inkludert vårt online kurs, all literatur og informasjon på babymassasjehjemme.no er utelukkende for informasjon. Siden gir ingen medisinske råd eller instruksjoner. Vi kan heller ikke garantere fullstendigheten av informasjonen som er gitt på vår hjemmside eller litteraturen vi refererer til. All informasjon eller meninger som ytres må ikke sees på som et alternativ eller substitutt for diagnostiserting eller behandling av helsepersonell.

Har du spørsmål om kurset eller lidelser hos spedbarn, ta kontakt med helsestasjon eller fastlegen.