Din instruktør

Hei, jeg er Linda Wollkert.

Jeg er firebarnsmor og har over 15 års erfaring som instruktør i babymassasje. Jeg er utdannet Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School siden 1999. Jeg driver en egen helseklinikk i tillegg til min rolle som Instruktør i Babymassasje. Frem til 2018 har jeg utelukkende holdt kurs der foreldre møter opp, enten hos meg eller et egnet lokale på en helsestasjon.

Både som instruktør og privat har jeg mange gode erfaringer med babymassasje.  Babymassasje styrker  tilknytningen mellom foreldre og barn. Behandlingen kan også hjelpe på veldig mange plager et spedbarn kan ha.

I starten av 2019 lanserte jeg mitt eget online babymassasjekurs.  Kurset er utelukkende basert på mine egenutviklede teknikker. Tilbakemeldinger fra foreldre som har tatt online kurset, og fra de som kun har vært på et oppmøte kurs, er at kurset er et svært etterlengtet og ønsket tilbud.

Etter lanseringen har jeg valgt å kun tilby online kurs i babymassasje. Det er min personlige overbevisning at dette er den beste og mest avslappende måten å lære seg stoffet på.

 

Jeg har min bakgrunn som massør med utdannelse på Axelssons, og videreutdanning som babymassasjeinstruktør via blandt annet kurser i regi av International Association of Infant Massage. Dette er et nettverk av sertifiserte instruktører som holder kurs for foreldre og barn i hele Verden. I 2019 valgte jeg for å satse på mitt eget babymassasjekurs.

Jeg håper du som forelder og ditt lille barn får mye glede av kurset!

 

Et lite råd på veien er at du alltid lytter til babyen din og ber om tillatelse. Den største fordelen med online kurset er at du alltids kan gjøre teknikkene på et annet tidspunkt dersom bleieskift, soving, mating eller lyst kommer i veien.